lørdag den 6. april 2013

Muffins med frugtglasur

I dag har vi bagt muffins, 3 forskellige slags med forskelligt glasur på


Her er en grundopskrift på muffins, og så tilsætter man hvilken smagsvariation man nu ønsker.

Muffin grundopskrift:
2 æg - 250g sukker - 100g smør - 160g mel - 1 tsk. bagepulver - 1 dl mælk
Æg og sukker piskes skummende, smeltet smør og mælk tilsættes, tilsæt smagsvariationen du selv vælger, mel og bagepulver sigtes i.
Bages ca. 15 min ved 180 grader.

Disse er med mørk chokolade og hindbærglasur, hvid chokolade og brombærglasur, og vanilje/citron med kakaoglasur.

Naturlig frugtglasur: Friske eller optøede bær moses godt, røres op med flormelis. Kerner fra fx hindbær kan sies fra inden glasuren røres, men de giver ekstra pynt synes jeg.



Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...